top of page
Wood Customs - Scorpio Sisters-145.jpg

OVER ONS

3 GENERATIES LANG ERVARING

Wij zijn een authentiek familiebedrijf in de zuiverste zin van het woord. Na een rijke ervaring te hebben opgedaan bij Schrijnwerkerij & Doe Het Zelf Rosseel in Brugge, heeft Bart Rosseel de sprong gewaagd om solo te gaan.

Al spoedig voegden Tom en Lieselot, respectievelijk de broer en echtgenote van Bart, zich bij ons dynamische team.

Met een ongeëvenaarde ambitie en enthousiasme, een tomeloze werklust en een indrukwekkende deskundigheid vormen wij een gedreven collectief.

Onze diepgewortelde passie voor hout heeft ons door de jaren heen een schat aan ervaring en innovatieve creativiteit opgeleverd.

HOOGTECHNOLOGISCH MACHINEPARK

Wood Customs Rosseel, gevestigd in Oostkamp, is gespecialiseerd in op maat gemaakt houtwerk voor zowel particulieren als bedrijven. Wij nemen de volledige meting voor onze rekening en verfijnen het hout in ons eigen ambachtelijk atelier. Onze vakmensen werken met geavanceerde CNC-gestuurde machines en maken tevens gebruik van traditionele houtbewerkingsapparatuur. Door deze synergie is geen enkel interieurproject te complex voor ons. Bovendien beschikken wij ook over uitgebreide expertise op het gebied van buitenschrijnwerk.

HOGE KLANTENTEVREDENHEID

Al sinds onze oprichting is onze missie glashelder: een ongeëvenaarde service leveren en ervoor zorgen dat ons vakmanschap de verwachtingen op het gebied van professionaliteit, integriteit en effectiviteit overstijgt. Of het nu gaat om eenvoudige of complexe projecten, wij rusten niet voordat de tevredenheid van onze klanten volledig is gegarandeerd.

“The goal as a company is to have customer service that is not just the best, but legendary.” – Sam Walton (Walmart)

bottom of page